5 oktober 2016

"Nog drie mogelijke locaties voor muziekfestival Couleur Café"

 

Een terrein nabij het Weststation, het Ossegempark of een site op de Heizelvlakte. Dat zijn volgens minister-president Rudi Vervoort de 3 mogelijke locaties waar het muziekfestival Couleur Café vanaf 2017 kan plaatsvinden. De minister-president antwoordde dit vanmiddag op een parlementaire vraag van Brigitte Grouwels in de commissie territoriale ontwikkeling van het Brussels parlement.


De voorbije jaren vond Couleur Café steeds plaats op de site van Tour&Taxis. Maar het festival kan daar niet langer plaatsvinden omwille van de ontwikkeling van een nieuwe wijk. Er moet dus vanaf volgend jaar een nieuwe locatie gevonden worden. Een snelle oplossing is daarbij nodig, aangezien we nog maar 9 maanden verwijderd zijn van een nieuwe editie van het populaire stadsfestival.

De minister-president verzekerde vandaag dat hij dit dossier van nabij volgt. "Ik waardeer zijn inspanningen en zal dit dossier zelf ook met veel belangstelling blijven opvolgen", aldus Brigitte Grouwels. "Het zou ook zonde zijn mocht dit festival met telkens meer dan 70.000 toeschouwers niet langer in Brussel kunnen plaatsvinden. Couleur Café staat immers symbool voor wat Brussel vandaag is: multicultureel en exotisch, bruisend, veel sfeer en gezelligheid en een uitgebreide keuken!"
Categorie: 
 

Volg mij ook via

Laatste foto's

Twitter